Podcasts

‘Refugi Lliure’ es un programa de podcast sobre muntanya, desenfadat, irreverent i poc graciós. Ens podreu escoltar aquí o a ivoox, on trobareu tots els capítols anteriors als que aquí us presentem.

https://www.instagram.com/refugilliure
https://go.ivoox.com/sq/1289528

https://twitter.com/RefugiLliure

Programa 18. Refugi La Cabana des Artiguetes

Nova temporada del Refugi Lliure! Tornem amb tota la UGEL a l’esquena celebrant el 10è aniversari en família. Bogeria i llibertat sempre!

Programa 17. Refugi La Llavor

Ara si que si, marxem de vacances i us deixem tranquil·les un temps… No sense abans penjar el darrer programa de la temporada amb la gent de la MoscaTV i el CSO La Llavor. Bon estiu!

Programa 16. Refugi de Broate

En aquest programa, tornem a portar al company Fran per parlar del com i el per què de l’excursionisme en solitari. Millor sol que mal acompanyat!

Programa 15. Refugi de les Clotes

Entrevistant a les kaotiques klimbers ens ha sortit el programam més llarg fins ara… però no patiu que són diners ben invertits.

Programa 14. Refugi Forestal de les Saleres de Caderget

Avui parlem amb en Joan Pons, advocat ambientalista que ens explica com es fan els estudis ambientals… però sospitem que no voldrà ser el nostre advocat en cas de necessitat, per que serà?

Programa 13. Refugi La Pleta de Dorria

Avui parlem amb Sergi Lorita d’Atletes Vegetarians Sense Límits. Comencem una mica fluixos però acabem ben amunt. No s’hi pot fer més, l’Arnau tenia ressaca i el Luque… és el Luque.

Programa 12. Refugi Gerber Mataró

Tornem amb moltes ganes i alguna sorpresa que no ha de ser necessàriament bona… En aquest programa xerrem amb els germans de la recent creada UGEL Madriz!

Programa 11. Refugi de la Cabana de Moixeró

Final de temporada amb programa diferent (com sempre) aquesta vegada amb un dels nostre 3 oients. Volem saber perquè perd el temps amb nosaltres

Programa 10. Refugi de Cortal d’en Vidal

Xerrem amb Frederic, agent rural, sobre els dubtes que ens sorgeixen a la muntanya i alguna cosa més…

Programa 9. Refugi de Coll de Banyuls

Des del refugi lliure de Coll de Banyuls parlem amb el company Pep Cara sobre els 25 anys de la Marxa d’Homenatge als Maquis i tot el que envolta les seves figures i la seva memòria.

Programa 8. Especial 8M

Especial 8M! I molt especial: contem amb la participació, tant en viu com telemàticament, d’un incomparable recull de companyes. i tu? ja saps que posaràs a la pancarta de la mani del 8M?

Programa 7. Refugi de l’estany de Sotllo

Avui emetem des del refugi de l’estany de Sotllo. Ens acompanya via wija el company Ivan dels Mussols de Terrassa.

Programa 6. Refugi de Boumort

El mes llarg fins a dia d’avui! si us semblava que érem insuperables, no us perdeu a «l’últim de piolet» (o no…)

Programa 5. Guti Santako

Seguim com sempre, els convidats salvant els mobles.

Programa 4. Fran

Primer programa de la segona temporada! Comencem tant «bé» com sempre….

Programa 3. Prevacances

Tercer programa i últim abans de vacances. Sense convidat i sense frens

Programa 2. maya_mayeta

Segon programa del Refugi Lliure, on contem amb la col·laboració de @maya_mayeta. Esperem que gaudiu tant escoltant-lo com nosaltres intentant fer-lo!

Programa 1. Pilot

Estrena del podcast «Refugi lliure» on tractarem temes relacionats amb la natura i els esports de muntanya. Creat per la Unió de Grups Excursionistes Llibertaris.